Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. července 2015 14:54
Čas čtení 0:00
tlačová správa

Módní iniciativa Fashion LIVE! míří po Bratislavě i do Prahy

MÓDA
Uložit Uložené

Fashion LIVE! Prague navazuje na bratislavskou módní iniciativu, která vznikla z potřeby samotných designérů a už několik let se úspěšně rozvíjí. Jejím cílem je zpřístupnit lokální tvorbu široké veřejnosti

Fashion LIVE! Prague navazuje na bratislavskou módní iniciativu, která vznikla z potřeby samotných designérů a už několik let se úspěšně rozvíjí. Jejím cílem je zpřístupnit lokální tvorbu široké veřejnosti, umožnit setkávání laiků s odborníky a vytvořit pravidelnou funkční prodejní platformu s kvalitním renomé a jasnou vizí, která je přístupná zdarma široké veřejnosti.

První ročník Fashion LIVE! Prague proběhne ve dnech 21. až 30. září 2015 v Paláci Lucerna ve světě velmi oblíbenou a úspěšnou formou pop-up storu.

Unikátní koncept módní prezentace pak nabídne RED STAGE, která představí vybrané kolekce v jedinečných performance, ale i tradičním catwalku. Prezentace vybraných kolekcí tak propojí módu, umění, design, hudbu, pohyb a videoart.

Těšit se můžete i na bohatý doprovodný program, včetně módních a uměleckých instalací, přehlídek, showroomů, filmů, diskuzí a workshopů s odborníky nejen z oblasti módy. Fashion LIVE! Prague zároveň nabídne několik exkluzivních lokací, v jejichž prostorách se budou konat jednotlivé části programu.

Celou událost slavnostně zakončí Sci-fi Safari 1.1 – Independent Edititon, které v pondělí 28. září naváže na úspěch loňského nultého ročníku.

Módní iniciativa Fashion LIVE! míří po Bratislavě i do Prahy

Uzávěrka přihlášek pro návrháře je 7. 8. 2015, přihlašovací formulář i podmínky účasti najdete na oficiálních stránkách Fashion LIVE! Prague. O dalších novinkách a průběhu příprav Fashion LIVE! Prague, včetně kompletní programové struktury a seznamu přihlášených návrhářů vás budeme brzy informovat.

Módní iniciativa Fashion LIVE! míří po Bratislavě i do Prahy
Domů
Sdílet
Diskuse