Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. září 2015 18:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Iluzionista Radek Bakalář opět posouvá hranice. Ektorovy nechápavé pohledy hovoří za vše

ZAJÍMAVOSTI ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Jedenácté pokračování seriálu českého kouzelníka a iluzionisty ukáže, co všechno o vás prozradí vaše povaha a ještě mnohem více.

Po Separovi, Tine a Strapovi vám s radostí představujeme další pokračování projektu Revolution of Magic. Pokud ještě náhodou nevíte, o co jde, velmi rádi vám to připomeneme. Sebevědomý kouzelník a iluzionista, který si říká Bc. magician si do své show pravidelně zve známé interprety převážně rapového žánru a ukazuje jim své schopnosti a předem naučené triky. Po třech dílech na slovenské půdě se vracíme zpět do Česka, konkrétně do hlavního města k výrazné osobnosti scény, Ektorovi.

 
Kromě něj jsme byli určitě plni očekávání i my, protože Radek se v každé části snaží alespoň o trochu pozvednout laťku výš a překonávat tak sám sebe. Již nyní můžeme jednoznačně říci, že v tom, co dělá nenajde v našich dvou malých státech konkurenci. Úvodem přišly již tradičně dva karetní triky. V tom prvním dokázal dokonce iluzionista předem uhodnout, jakou kartu si Ektor vybere pouze na základě jeho povahy. Úchvatné. Následoval trik s podepsanou kartou, která se záhadně objevila v ústech iluzionisty a vše zakončilo velkolepé finále, jaké tu ještě nebylo. Radek dokázal bez dotyku dostat do vzduchu obyčejný kousek papíru a následně jej pomalu položit zpátky na zem. Na závěr je určitě třeba zmínit, že v žádném případě nejde o střih kamery. Myslím však, že Ektorovy pohledy mluví za všechno.

Domů
Sdílet
Diskuse