Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. ledna 2016 20:38
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Peníze, ženy a alkohol. Pusha T, A$AP Rocky a Kanye West se v novém videu shodli, že tyto tři věci hýbou životem

HUDBA
Uložit Uložené

Song M.P.A. z nedávného alba rapera Pusha T se konečně dočkal ohlašovaného videoklipu. A ten rozhodně stojí za zhlédnutí.

Projekt Darkest Before Dawn nedávno vydaný raperem Pusha T patřil kvalitativně k tomu nejlepšímu, co jsme nejel za poslední období dostali. Na tracklistu této desky se vyjímala hvězdami složená skladba M.P.A., na které se kromě zmíněného interpreta podíleli i Kanye West, A$AP Rocky, The-Dream a produkčně i J. Cole. Už když se stopa této písně dostala na internet, bylo odhaleno, že se k ní brzy doplní i videoklip.
 
Ten je již zde, protože Pusha T doprovodný vizuál k Money, Pussy, Alcohol konečně vypustil do světa. Podobně jako při jeho předešlých klipech se jedná o povedený kousek bez nějakých přehnaných a absurdních momentů. Co možná trochu zamrzí, je absence Yeezyho. King Push pojal video poměrně zajímavým způsobem, protože zaznamenává v podstatě průběh samotného natáčení. Na začátku vidíme The-Dreama jak před zataženou oponou zpívá intro do oné písně, no a pak nás kamera vezme k Pretty Flackovi, který je obklopen penězi, alkoholem a krásnými dívkami. Třemi věcmi, které podle autorů tohoto tracku hýbou životem. Těch pěkných žen je ve videu opravdu nespočet, a tak si to vychutná jistě nejen tvé ucho, ale i oko.

Pro více informací ze světa rapu sleduj Raporter

Domů
Sdílet
Diskuse