Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. ledna 2016 21:32
Čas čtení 0:00
Tomáš Macho

Unikly ceny nadcházejících Galaxy S7 a S7 Edge. Zaplatíme za ně víc než za iPhone?

TECH SAMSUNG
Uložit Uložené

Kdy k nám dorazí snad nejpopulárnější telefon s operačním systémem Android?

Nedávno se k nám dostal první větší únik informací o nadcházející vlajkové lodi Samsungu, který hovořil o pokrokové kameře, zejména co se týče focení v horších světelných podmínkách a displeji se zabudovanou technologií Force Touch, ekvivalentu pro 3D Touch v iPhonech. S blížícím se datem představení se však vynořuje mnohem více informací, a i když se společnost snaží všechno udržet pod rouškou tajemství (nebo alespoň chtějí, abychom si to mysleli), už nyní známe alespoň část těch nejdůležitějších specifikací.

Na prvním místě je určitě obraz. Na rozdíl od loňska bude 5,1palcovým displejem disponovat jen Galaxy S7, tedy zařízení bez zahnutých okrajů. Jeho větší bratr, Galaxy S7 Edge, nabídne až 5,5 palce, čímž ho můžeme označit za phablet. Kdo tedy zatouží po menším zařízení se zahnutými okraji, má smůlu. O rozlišeních a celkových kvalitách zobrazovacích panelů nepadlo ani slovo, určitě se ale budou řadit k těm nejkvalitnějším na trhu. Otázkou zůstává, zda je bude později následovat Galaxy S7+, případně S7 Edge v menším balení. Ne všichni totiž touží po jedné předvolené velikosti k danému typu konstrukce. Jako další, v poslední generaci zanedbanou výhodu, bych zmínil slot na microSD kartu. Konečně se uživatelé nebudou muset omezovat jen na zabudovanou paměť, z čehož by si určitě měly brát příklad i jiné společnosti.

Doporučeno
Samsung představil tři zařízení, která by ti neměla chybět ve sbírce. Co najdeš v řadě Galaxy FE? Samsung představil tři zařízení, která by ti neměla chybět ve sbírce. Co najdeš v řadě Galaxy FE? 7. listopadu 2023 11:30

A co ta cena? No, mnoho z vás možná zklameme, ale za Galaxy S7 zaplatíte téměř 19 000 Kč, zatímco Galaxy S7 Edge vás vyjde až na 21 500 Kč. Předpokládané datum konference se liší zdroj od zdroje. Nejvíce se však diskutuje o 22. až 25. únoru, avšak zazněl i 19. leden. Do prodeje by se však modely neměly dostat později než koncem únoru. Děláte si zálusk?

Unikly ceny nadcházejících Galaxy S7 a S7 Edge. Zaplatíme za ně víc než za iPhone?
Domů
Sdílet
Diskuse