Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. března 2016 0:21
Čas čtení 0:00
Peter Nemček

Fedor Emelianenko chce zápasit v UFC proti šampionovi v těžké váhové kategorii Fabriciovi Werdumovi

SPORT BOJOVÉ SPORTY UFC
Uložit Uložené

Ruská legenda Fedor Emelianenko je zpět ve hře. Co bude následovat v jeho kariéře dál?

Ruská legenda Fedor Emelianenko dostane pravděpodobně opět šanci postavit se do Octagonu pod záštitou UFC. I když už podepsal propagační smlouvu s Rizin, stále má otevřená zadní vrátka pro podepsání smlouvy s UFC. V nedávném rozhovoru pro EPIC MMA se vyjádřil, že chce bojovat, a to proti šampionovi v těžké váhové kategorii v UFC, Fabriciovi Werdumovi. „Nechci si nic dokazovat, jen chci bojovat proti nejlepšímu z nejlepších a vybojovat si titul v UFC. Od UFC jsem dostal nabídku už mnohokrát. Dveře jsou stále otevřené a komunikujeme o další spolupráci,“ řekl Fedor.
 
A proč právě Fabricio? Pravděpodobně pro jednu věc, a to tu, že Fabricio byl ten, kdo přerušil Fedorovi šňůru 27 výher po sobě v roce 2010. Porazil ho již v prvním kole díky šikovné páce. Po prohraném boji s Werdumem, Fedor prohrál ještě další dva s Antoniem Silvou a Danem Hendersonem.
 
V současné době má Fedor na kontě čtyři výhry po sobě. V prosinci se po tříleté přestávce postavil proti Jaideepovi Singhovi, jehož pod záštitou Rizin porazil. Každý stále věří v to, že nejlepší bojovník v těžké váhové kategorii všech dob se vrátí a bude bojovat v Octagonu.

                                                                           Video Fedorovy prohry s Werdumem

Domů
Sdílet
Diskuse