Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. dubna 2016 14:19
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Moja Reč a Pil C je kombo, které prostě šlape. Poslechni si skladbu Nič z nejnovějšího počinu Dobrých chlapcov

HUDBA
Uložit Uložené

Spojení staré a nové školy se nám již nejednou osvědčilo a jinak tomu nebude ani v případě skladby Nič.

Jeden z nejočekávanějších počinů aktuálního roku se právě v pondělní magický datum 4.4. dočkal oficiálního vydání, což znamená, že konečně byly rozeslány první předobjednávky, které byste již měli mít všichni doma. Kluci zároveň zorganizovali meeting s fanoušky v Prievidzi i Bratislavě. I tam jste si mohli celé album poslechnout a dokonce hned i s podpisem zakoupit. Podstatné ale je, že se dnes Moja Reč rozhodla zveřejnit v pořadí druhou plnohodnotnou věc a po titulní skladbě Offline máme možnost slyšet skladbu Nič, kde hostuje i Pil C.
 
Tato věc je zároveň na albu jedinou s podobnou punkrockovou agresivnější atmosférou, což bereme určitě všemi deseti, protože všichni dobře víme, že Dobrým chlapcům i tato poloha velmi dobře sedí. A určitě se neztratil ani Pil. O hudební produkci se stejně, jako ve všech ostatních případech, postaral dvorní Jožiš Engerer. Doufáme, že se v dohledné době dočkáme i pár videoklipů k albu a věříme, že právě Nič je jedním z hlavních adeptů na vizuál. Teď už ale přichází na řadu samotná skladba a já jen připomínám - nezapomeň si objednat svůj originál, případně sleduj oficiální facebookovou stránku a dozvíš se, kde všude se ještě chystají meetingy s fanoušky.

 

Domů
Sdílet
Diskuse