Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. dubna 2016 11:29
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

První květen se v pražské Uhelně odehraje ve stylu ženského rapu. Vystoupí Američanky Gavlyn a Reverie spolu se Sharlotou a Aless

REFRESHER ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Ladiez Rap Night přiveze dvě hvězdy ženského rapu, a to Gavlyn a Reverie, které spolu vyjely na společné evropské turné.

Prvního května se v pražském klubu Uhelna rozezní rap z Los Angeles v podání dvou rapperek Gavlyn a Reverie. Kalifornské rapperky spolu vyrazily na evropské turné v doprovodu DJ Lala. Památná je nejen show Gavlyn na Hip Hop Kempu 2013, ale také vystoupení Reverie v roce 2015, kdy se při její show doslova otřásala stage. Pozvání na akci přijali také DJ Nester a československé rapperky Sharlota a Aless.

  

Obě rapperky se představí českému publiku spolu poprvé a už teď je jasné, že pujde o divoký večer. Ostatně jako solo vystoupení každé z nich. Gavlyn a Reverie již dávno nejsou českému publiku neznámými jmény. Jejich společné vystoupení s podporou domácích Sharloty a Aless bude patřit mezi zásadní večírky jara 2016. Klub Uhelna se v neděli 1. května otevře ve 20 hodin a line up bude minimálně do 3 do rána. V první vlně předprodeje lze zakoupit limitovanou edici vstupenek po 190 Kč, dále za 250 Kč. K dispozici jsou také VIP vstupenky zahrnující i raut a vlastní bar za cenu 450 Kč.

První květen se v pražské Uhelně odehraje ve stylu ženského rapu. Vystoupí Američanky Gavlyn a Reverie spolu se Sharlotou a Aless

Vstupenky kupujte zde, potvrdit účast lze na facebookové události.

Domů
Sdílet
Diskuse