Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
11. dubna 2016 v 16:38
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Kov a nový design. Očekávaný smartphone HTC One M10 předčasně odhalilo uniklé promo video

TECH ANDROID VIDEO
Uložit Uložené

Tajemství tchajwanského výrobce nezůstalo dlouho tajemstvím. Den před oficiálním představením známe každý detail nové unibody konstrukce z hliníku.

Křivky a design, o kterém jsme si mysleli, že skutečně patří očekávané lodi se značkou HTC, se přeci jen stanou realitou. Zítřejší mediální konference, kde nám tento renomovaný výrobce ukáže, na čem v posledních měsících pracoval, potvrdí předcházející úniky, kde jsme měli příležitost vidět tělo One M10 z téměř každého důležitého úhlu pohledu. Promo video se smartphonem, které zítra pustí přítomným novinářům, nám totiž vše nyní jen potvrdilo.

Na záběrech je vidět novinka ve třech barevných provedeních a pozornost zaměřili i na přítomný laser, který se nachází hned pod LED bleskem vedle zadního fotoaparátu s výrazným kovovým lemem ve stylu Meizu MX5. Provedení konstrukce má tentokrát méně oblých křivek, více hran a více zbroušených rohů. Můžeme také vidět fyzické Home tlačítko pod displejem zřejmě se snímačem otisků prstů nebo oboustranný slot USB Type-C na jednodušší připojení nabíječky. Reproduktor přemístili do spodní části hned vedle Type-C slotu. Více vizuálních detailů najdete ve videu níže.

Domů
Sdílet
Diskuse