Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2016 18:21
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Rihanna dokáže zaujmout, aniž by se svlékla. Klip na skladbu s Calvinem Harrisem to potvrzuje

HUDBA
Uložit Uložené

Calvin Harris teasoval video na This Is What You Came For už déle, konečně ale vyšlo v plné verzi.

Krásná Barbadosanka Rihanna, která je bezpochyby mnoha muži považována za jednu z nejkrásnějších žen na světě, se v poslední době ve svých videoklipech poměrně dost obnažovala, ale zaujmout a vypadat dobře dokáže i bez toho. Vynikajícím důkazem tohoto tvrzení je nový vizuál na skladbu This Is What You Came For od Calvina Harrise, kde Riri hostuje na místě zpívající interpretky.
 
This Is What You Came For je třetí kolaborace Calvina Harrise a barbadoské zpěvačky, přičemž jde o tanečněji laděnou píseň, která pravděpodobně sklidí velký úspěch i v rádiích, protože má na to predispozice. Riri a Calvin ji nahráli společně v New Yorku během jedné noci v době, kdy byla ženská část z této dvojice na turné. Doprovodný vizuál je vcelku jednoduchý, Rihanna tančí a zpívá ve světle blikajících reflektorů a pohybuje se v krychlové instalaci pláten, na které jsou promítány různé scenérie. V mnoha chvílích vypadá Riri opravdu úžasně a to stačí, aby se podívala do kamery.

Domů
Sdílet
Diskuse