Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. července 2016 19:17
Čas čtení 0:00
Martin Mičuda

Poslední část nejnovější série Top Gear měla historicky nejmenší sledovanost. Chris Evans skončil!

TECH
Uložit Uložené

Chris Evans se rozhodl udělat věci po svém a oficiálně tak rezignoval.

První červencový nedělní večer patřil vysílání poslední části 23. série (novodobého) Top Gearu. Bohužel, ta se očividně nenesla v takovém znění, jaké by si představovali tvůrci nejpopulárnější automobilové show na světě, jelikož 6. díl přilákal k obrazovkám „jen“ 1,9 milionu diváků, což je vůbec nejnižší číslo v celé historii odvysílaných částí. Paradoxem přitom je, že zprvu byl očekávaný rapidní pokles sledovanosti, jelikož v téže době měl probíhat i zápas v rámci šampionátu Euro 2016, ten i nakonec podle plánu proběhl, ovšem bez Anglie, která totiž nakonec vypadla už předešlý zápas. Finální části tedy prakticky nic nebránilo, diváci si však očividně vybrali i tak jiný program. Poslední hodiny však vyplavily na povrch nejen slabá čísla sledovanosti, ale i (nečekané) změny v kuchyni motoristické zábavné relace.

Poslední část nejnovější série Top Gear měla historicky nejmenší sledovanost. Chris Evans skončil!
Zdroj: gtspirit.com

Nyní je důležitější fakt, že v Top Gearu vrcholí interní problémy. Už v uplynulých dnech jsme se totiž dozvěděli, že Matt LeBlanc odmítá pokračovat v natáčení další série, pokud po jeho boku bude stát Chris Evans. Jinými slovy, i oficiální cestou dal najevo, že buď on, nebo Chris Evans. I když je jasné, že příchod Evanse jako hlavního protagonisty po odchodu slavné a nenapodobitelné moderátorské trojky nebyl z pochopitelných důvodů přijat vůbec kladně, na obrazovkách to prakticky stále vypadalo tak, že se svého úkolu zhostil velmi dobře a všichni jsou alespoň na oko spokojeni. Pravda je však očividně někde jinde, protože čím se zvyšoval počet odvysílaných částí, tím se na jeho osobu valilo více a více kritiky, což dokonce vyvrcholilo nejednou na návštěvě koberečku vedení. Jeho humor a vystupování totiž nesedlo nejen lidem za obrazovkami, ale jak se ukázalo později, i těm, kteří se podíleli na tvorbě programu. No a dnes se Chris Evans zjevně rozhodl. Odchází! Na svém Twitteru se nechal slyšet a vidět se slovy: „Odcházím z Top Gearu. Dal jsem do toho to nejlepší, někdy to však nestačí. Tým je skvělý, přeji jim všechno nejlepší.“ Evans tak udělal po svém a rozhodl se tak rezignovat a odejít (dobrovolně?). To, zda ho někdo z týmu bude následovat, je sporné, stále se však jedná o velmi horkou aktualitu. K ní se navíc přidává obvinění ze sexuálního obtěžování z minulosti, které se v těchto dnech točí kolem jeho jména. Na závěr dáváme prostor ještě velmi rychlé reakci ze strany lidí z Car Throttle, kteří se opět nezapřeli a výsledkem je skutečně povedené video, ale i svaté trojce, která již ve velkém kuje pikle.

Domů
Sdílet
Diskuse