Michal Drapák a jeho Toxické jídlo.
Naši rodiče a prarodiče čas od času vzpomínají na to, jaké byly kdysi jogurty kvalitní, šunky jen ze stoprocentního masa a téměř v še v obchodech chutnalo tak, jako by to člověk vyrobil doma. Naneštěstí se časy mění a výrobci dnes pro zachování delší trvanlivosti, přidání chuti nebo zatraktivnění svého výrobku neváhají do výrobků přidávat i látky, které bychom mohli považovat za nebezpečné. Pochopil to i český designér Michal Drapák a ve svém projektu Toxické jídlo vzal běžné potraviny a přebalil je do trochu upřímnějších obalů. Dle něj je největším problémem fakt, že výrobci v reklamách a i na samotných obalech produkty deklarují jako zdravé a kvalitní, jenže jak sám píše na svém Facebooku, skutečnost bývá často jiná. Dej si proto příště v obchodě pozor při výběru šunky nebo sýra a trvej na tom, aby všechny potraviny obsahovaly co nejvíce přírodních složek a co nejméně náhrad. Vždyť zdraví máš jen jedno.