Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2016 12:26
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Chceš bydlet v přístěnku pod schody? Dům malého Harryho Pottera na 4 Privet Drive může být nyní i tvůj

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ikonická nemovitost je na prodej.

Mladý čaroděj jménem Harry Potter poznamenal životy tisíců z nás a i když to Harry v dětství neměl jednoduché, podařilo se mu dosáhnout téměř vše, po čem vždy toužil. Jako malý chlapec žil po smrti svých rodičů se strýčkem a tetou Dursleyovými, u kterých dlouho obýval maličkou místnost pod schody. Není známo, jak moc mu toto místo přirostlo k srdci, ale díky nedávno zveřejněnému inzerátu si i ty můžeš zahrát na Harryho a vyzkoušet si život pod schody, protože právě ikonický dům z filmů o čaroději je na prodej.

Fiktivní adresu 4 Privet Drive bys na ulici hledal jen velmi těžko, protože dům se ve skutečnosti nachází na předměstí britského města Bracknell. Oproti své filmové podobě již stihla nemovitost projít rozsáhlou rekonstrukcí, ať už zvenčí nebo zevnitř, ale naštěstí se zachovala místnost pod schody, takže o autentický filmový zážitek nebudeš připraven alespoň v tomto směru. Dům obsahuje až tři ložnice, změnou také prošel obývák a na úrovni byla upravena i zahrada, která jen napomáhá celkovému milému dojmu z malého velkého domku. Jeho cena byla stanovena na 475 tisíc liber, takže téměř 15 milionů korun a více se o inzerátu dozvíš na tomto odkazu.

Domů
Sdílet
Diskuse