Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. září 2016 22:43
Čas čtení 0:00
Tibor P.

Kličko musí na odvetu čekat dál, Tyson Fury je opět zraněný

SPORT
Uložit Uložené

Souboj byl původně plánován na 29. říjen.

Nekonečný příběh stále pokračuje. Poté, co byl 9. července zrušen odvetný souboj mezi boxery Tysonem Furym a Vladimirem Kličkem v důsledku zranění britského boxera, zrušili tento duel i podruhé. A opět to má na svědomí Fury, který se i v tomto případě omluvil pro zranění. 28. listopadu přišel Kličko o své tituly a opasky v kategoriích WBA (Super), WBO, IBO a magazínu The Ring v supertěžké hmotnostní kategorii. Od té doby marně čeká na možnost zabojovat o jejich opětovný zisk. Zahraniční agentury citují Klička, který se podle svých slov cítí ve výborné formě a byl připraven to na konci října před manchesterským publikem i potvrdit.
 
Nerad bych se stavěl do role bulvárního novináře, ale věřím tomu, že každému fandovi tohoto tvrdého sportu se může při informaci opětovného zrušení odvetného zápasu v hlavě objevit myšlenka, zda jde opravdu o zranění, nebo jen o vypočítavý kalkul ze strany britského boxera. Samozřejmě, nerad bych Furymu křivdil - pokud se zranil a je to vážně, zdraví je prvořadé. Zejména, když sportujete na takové profesionální úrovni. Brit se však musí mít na pozoru - boxerské organizace mu totiž mohou odebrat tituly pro nečinnost. Pokud by k takové situaci došlo, byl by to skutečně kuriózní způsob, jakým by mohl přijít o titul. Nám, fanouškům, zbývá už jen věřit, že se prestižního boxerského souboje co nejdříve dočkáme. Snad již brzy.

Domů
Sdílet
Diskuse