Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2016 9:08
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Toto je nejvlasatější mimino na světě. Dvouměsíční Cox vypadá mezi ostatními dětmi jako zjevení

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Cox má jen devět týdnů, ale jeho vlasy jsou jako z puberty.

Má jen devět týdnů, ale pokud byste viděli jen jeho hlavu ze zadní strany, tolik byste mu určitě netipli. Malý Cox Noon z Velké Británie je zřejmě najvlasatejším miminkem na světě v tomto věku, i když nebudeme si lhát, většina jeho vrstevníků nemá žádné vlasy.

Jeho máma Chelsea je paradoxně kadeřnice, ale prý žádné dítě s podobnými vlasy v takovém věku neviděla. I přes její zaměstnání však Coxe ostříhat nechce. „Lidé se mě ptají, kdy je už konečně sundáme. Prý by to pro něj bylo lepší, například když se bude potit. Ale on je tím jedinečný, nechci ho o to připravit.“ Později však přiznala, že s tím přichází i pořádný řadu problémů - například v obchodě tráví téměř dvojnásobek času než dříve. Lidé je totiž neustále zastavují, chtějí si Coxe vyfotit a prohlédnout si jej. Vlasy dvouměsíčního miminka jsou podle jejích slov nepoddajné a rostou velmi rychle, zbývá jen doufat, že to nebude vhod pro dříve příchozí plešatost.




Domů
Sdílet
Diskuse