Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. října 2016 10:39
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Drake odstartuje v roce 2017 turné po Evropě! Navštíví Londýn či Berlín

HUDBA
Uložit Uložené

Aubrey bude mít koncert ve městech, do kterých se poměrně rychle a levně můžeme dostat i my.

V případě, že sleduješ Drakeův Instagram, určitě jsi zachytil, že v posledních měsících tráví čas hlavně koncerty, protože v USA a Kanadě probíhá jeho Summer Sixteen Tour. Ta ale pomalu, ale jistě směřuje ke konci, a tak odhaluje Aubrey plány na nadcházející měsíce. Možná by sis myslel, že si dá od turné na chvíli klid, ale hlavní jezdec stáje OVO to vymyslel úplně opačně.
 
Hned začátkem roku 2017, konkrétně 21. ledna, totiž odstartuje evropskou sérii koncertů, nesoucí název The Boy Meets World Tour. Ta bude trvat do 16. března a navštíví města jako Berlín, Londýn, Paříž či Amsterdam. Celý seznam zastávek najdeš na obrázku níže. Ačkoliv je pravda, že se Champagne Papi nezastaví v nám zcela blízkých lokalitách typu Vídeň nebo Praha, je třeba si přiznat, že cesta například do hlavního města Německa či Velké Británie je aktuálně levná, dostupná a rychlá, a tak se možná podíváme na Drizzyho i my. Lístky budou k dispozici od 14. října na stránce Ticketmaster.

Drake odstartuje v roce 2017 turné po Evropě! Navštíví Londýn či Berlín
Zdroj: www.instagram.com

Pro více informací ze světa rapu sleduj Raporter

Domů
Sdílet
Diskuse