Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. října 2016 19:08
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Odvážný milovník adrenalinu přeskočil v Hongkongu z jednoho mrakodrapu na druhý. Žádné jištění přitom nepřicházelo v úvahu

ZAJÍMAVOSTI ADRENALIN
Uložit Uložené

Když adrenalin, tak adrenalin.

Neuběhl ani týden od videa, ve kterém se jeden odvážlivec z Kalifornie rozhodl seskočit z osmipatrové budovy přímo do přístavu pod ním a na internetu se objevil další chlapík s podobnými myšlenkami. Nepocházel však ze Spojených států amerických, ale působil v Hongkongu a jeho kousky mohly dopadnout ještě o něco hůře. Namísto vody se totiž pod ním rozprostírala pouze nekonečná betonová džungle, a přesto všechno se tento amatérský kaskadér rozhodl přeskočit z jednoho mrakodrapu na druhý a projít se po nich bez jakýchkoliv zábran či známky většího strachu. Jeho video již na sociálních sítích spustilo vlnu uznání i odsouzení, ale nic z toho ho pravděpodobně nezastaví v dalších pokusech zažít ještě o něco adrenalinovější dobrodružství.

Domů
Sdílet
Diskuse