Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. listopadu 2016 14:47
Čas čtení 0:00
Tomáš Blahuta

Diskuze na YouTube čeká změna. Díky novince bude k dispozici více rozumných komentářů

TECH YOUTUBE
Uložit Uložené

Nenávist by měla být odsunutá na druhou kolej, ale pozitivní a hezké příspěvky se zase snadněji dostanou k divákům a čtenářům.

Internetové diskuse jsou místem, kde se může udát skutečně cokoli. Stačí, když si nějakou z nich přečtete pod choulostivým tématem a hned se vám mohou dostavit smíšené pocity. Ještě horší situace nastávají, pokud jsou povoleny anonymní komentáře, kde není zrovna nejjednodušší zjistit, kdo vůbec dané příspěvky a výroky v diskusích zveřejňuje, a proto jsou někdy až na hraně zákona. YouTube se s podobnými nepříjemnostmi rozhodl bojovat, a proto zavádí novinku. Nově si budou moci správci komentářové sekce (tedy majitelé kanálů) zapínat upozornění na samotnou diskusi, označovat pozitivní a zajímavé příspěvky či přidávat k nim srdíčka podobně jako na Facebooku. Také se jim odemyká možnost zvolit si pomocného moderátora diskuse, se kterým z ní mohou udělat krásnější místo a nebude chybět ani černá listina nevhodných slov a frází, díky čemuž se snadněji zabrání nenávistným a vulgárním komentářům pod jednotlivými videi.

Diskuze na YouTube čeká změna. Díky novince bude k dispozici více rozumných komentářů
Zdroj: youtube-creators

Pozdáva sa vám nový krok YouTubu?

Domů
Sdílet
Diskuse