Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2016 23:55
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Vybrali jsme 10 nejkrásnějších modelek, které zazáří na letošní Victoria's Secret Fashion Show

REFRESHER
Uložit Uložené

Následující krásky vás skutečně okouzlí.

Do uskutečnění nejkrásnější prohlídky roku s názvem Victoria's Secret Fashion Show zbývá už jen pár dní. My jsme vás o ní informovali hned v několika článcích a pokud sledujete naši stránku pozorně, nic podstatného vám neušlo. Jen tak pro zopakování - letošní přehlídka, na které uvidíme nejkrásnější modelky světa, se bude konat 30. listopadu v Paříži. Kromě krásek na ní zazáří i hudební vystupující The Weekend, Lady Gaga a Bruno Mars. A teď přejděme ke zmíněným modelkám. Na show jich uvidíme až 54, ale my jsme se pokusili vybrat ty nejkrásnější. Věřte, vybrat pouze 10 modelek bylo velmi náročné, protože všechny jsou mimořádně nádherné. V našem výběru uvidíte kromě andílků i debutantky, které se na show objeví poprvé. Ještě před tím, než se podíváme na 10 krásek, zapište si do kalendáře datum 5. prosinec, kdy se bude VS Fashion Show vysílat.


Josephine Skriver
Začínáme 23letou Josephine Skriver, která je důkazem toho, že Dánky patří k nejkrásnějším ženám na světě. Z její andělské tváře jen těžko odtrhnete zrak. O božské postavě nemluvě. Na přehlídce VS se poprvé objevila v roce 2013 a v únoru tohoto roku se jí splnil asi největší sen života a stala se andílkem této značky. Josephine během roku spolupracuje i s dalšími významnými brandy ze světa módy. Za zmínku určitě stojí Balmain, Moschino, Tommy Hilfiger nebo Versace. Také se objevila na titulních stranách prestižních magazínů jako Elle, Vogue, Vanity Fair či Harper's Bazaar. Už pár let tvoří pár s americkým hudebníkem Alexandrem DeLeonem.


Taylor Hill
Další kráska patřící k nejnovějším andílkům značky Victoria's Secret. Taylor Hill má pouze 20 let, pochází z Colorada a na naší stránce se objevila již nesčetněkrát. Poprvé jsme si ji představili před dvěma lety a už tehdy jsme jí předpovídali slibnou budoucnost. Tak se i stalo. V roce 2014 debutovala na přehlídce VS. O rok na to se stala andílkem této značky a kromě toho spolupracovala i s prestižními značkami jako Chanel, Isabel Marant, Lanvin, Versace, Dolce & Gabbana či Fendi.


Adriana Lima
Co by to byl za výběr bez brazilské krásky Adriany Limy? Bez této stálice si značku Victoria's Secret snad už ani neumíme představit. Na VS přehlídce poprvé zazářila v roce 2000 a od té doby se na molu objevuje rok co rok s výjimkou roku 2009, kdy byla těhotná s první dcerkou. Adriana je jednou z nejvýraznějších tváří brandu, o čemž svědčí i fakt, že show otvírala již 5 krát a neustále se objevuje i v kampaních této značky. Kromě toho, že je jednou z nejlépe placených modelek současnosti, je i milující matkou dvou dětí. Její vášní je box, díky kterému vděčí za svou smyslnou postavu.


Romee Strijd
21letá nizozemská kráska, kterou jsme si už na naší stránce představili před dvěma lety. Od té doby se však hodně změnilo a Romee se v roce 2015 stala andílkem VS. Mezitím se přestěhovala do Velkého jablka, kde si žije svůj modelingový sen. Spolupracuje s největšími značkami ze světa módy. Předváděla například pro Acne, Balmain, Bulberry, Calvin Klein, Céline, DKNY, Louis Vuitton či Prada.


Irina Shayk
Debut na velkolepé přehlídce zaznamená i ruská bohyně Irina Shayk. Zlom v její kariéře nastal, když se stala tváří známé značky spodního prádla Intimissimi. Slávu jí přineslo i objevení se v prestižním magazínu, který potěší oko snad každého muže. Ano, mluvíme o Sports Illustrated Swimsuit Issue a vídat ji v něm můžeme rok co rok. 30letou krásku jsme mohli vidět i na stránkách magazínů Vanity Fair, GQ, Glamour, Vogue či Elle. Objevila se také v Kanyeho klipu Power. Proslavil ji i dlouholetý vztah s fotbalistou Cristianem Ronaldem, se kterým se však v roce 2015 rozešla.


Vita Sidorkina
Další kráska pocházející z Ruska. Vita Sidorkina se na show poprvé objevila loni a tým z VS zaujala natolik, že se rozhodli obsadit ji i letos. Vitu na high fashion přehlídkách velmi nehledejte. Před objektivem jí to však jde skvěle a objevila se na stránkách prestižních magazínů jako Harper's Bazaar, Lui Magazine, Allure, Paper či Vanity Fair.


Sara Sampaio
Kráska z portugalského Porta začala se značkou spolupracovat již v roce 2011. Tvrdou prací to postupně dotáhla až na jednoho ze současných andělíčků. Na VS Fashion Show se poprvé objevila v roce 2013 a od té doby ji na nejkrásnější přehlídce vídáme pravidelně každý rok. Během své modelingové kariéry stihla spolupracovat se značkami jako Elie Saab, Balmain, Missoni, Dolce & Gabbana, Moschino či Marc Jacobs. Jen pro zajímavost, má hnědý pásek z karate a i díky bojovým sportům se tato kráska udržuje fit.

Joan Smalls
Pojďme se podívat na exotickou krásku v našem výběru. Joan Smalls pochází z Portorika a s Victoria's Secret má opravdu bohaté zkušenosti. Poprvé se na přehlídce objevila ještě v roce 2011 a od té doby ji na ní můžeme vídat rok co rok. Módní průmysl jí leží opravdu u nohou. Spolupracovala asi s každou významnou značkou a objevila se na titulních stranách asi všech magazínů, co něco znamenají. Patří mezi nejlépe placené modelky a mohli jsme ji vidět i v klipu po boku Beyoncé. Mimochodem, studovala psychologii, ale rozhodla se dát přednost kariéře modelky. Myslíme si, že udělala určitě dobře.

Luma Grothe

Debutantka Victoria's Secret, která zaujme asi každého. Luma Grothe je brazilská modelka žijící v New Yorku. Jako typická Brazilka však rozhodně nevypadá. Světlá pokožka, modré oči a rysy obličeje tomu nenasvědčují. A že vám někoho připomíná? O Lumě se mluví jako o mixu Angeliny Jolie a Mirandy Kerr. V našem výběru tedy rozhodně nemůže chybět a určitě o ní ještě uslyšíme. Spolupracovala s mnoha značkami jako DKNY, Jeremy Scott, L'Oreal, Armani, Dolce & Gabbana či Stella McCartney. Rovněž se věnuje navrhování oblečení, a tak ji můžeme často vidět ve svých vlastních kouscích.

Jasmine Tookes

Na závěr se ještě podíváme na čokoládovou krásku z Kalifornie. Hovoříme o Jasmine Tookes, které se letos dostalo velké pocty a na Victoria's Secret přehlídce bude nosit jedinečnou podprsenku Fantasy Bra v hodnotě 3 milionů dolarů. A to už je něco. Na VS přehlídce se poprvé objevila v roce 2012 a v roce 2015 se stala jedním z andílků. S modelingem má bohaté zkušenosti, předváděla pro Chanel, DKNY, Moschino, Ralph Lauren a mnoho jiných prestižních značek. Myslíme, že v našem výběru nesmí chybět. A co říkáte vy?


Domů
Sdílet
Diskuse