Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. listopadu 2016 14:17
Čas čtení 0:00
Tomáš Blahuta

Proč jsou v balení Skittles v převaze žluté bonbóny? Výrobní video odhaluje všechny detaily

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ne vždy to ale musí platit.

Oblíbené ovocné žvýkací bonbóny Skittles vyráběné společností Wrigley Company lehce koupíme i u nás v Česku, kde si na nich dokáží pochutnat tisíce lidí. Znáte to, máte chuť na něco sladkého a uvidíte v regálu jejich obal, nevidíte důvod si je nevzít. Po otevření balení se nám ihned naskytne pohled na desítky různobarevných kuliček. Mají červenou, oranžovou, zelenou, modrou a fialovou barvu, což jsou vlastně barvy duhy. Nejsou tam náhodou, vždyť slogan společnosti hovoří jasnou řečí - taste the rainbow. Možná jste si to nikdy ani neuvědomili, ale barvy bonbónů nejsou ve stejném poměru. Po sečtení konzumentovi vyjde, že nejvíce jich je v balení žlutých, ale proč?

V oddělených zásobnících přeplněných jednotlivými barvami by se měly primárně nacházet bonbóny jedné a hlavně společné barvy, ale stává se, že v každém se najde i pár žlutých „odvážlivců“, kteří se do nich infiltrují skrze složitě propojené trubice. Následně je jich početně více, a proto tvoří většinu i v samotných baleních. Všechny důkazy naleznete v níže přiloženém videu, kde je mimo jiné i pohled na kompletní výrobní proces.

Hm, kdo na ně taky dostal chuť?

Domů
Sdílet
Diskuse