Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. listopadu 2016 v 20:19
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

H16 přichází s novou skladbou a zároveň kompletním infem o novém společném albu SILA

HUDBA
Uložit Uložené

Jedna ze dvou legendárních slovenských crews oznámila přípravy čtvrtého alba už před pár měsíci a my se brzy dočkáme výsledku.

Listopad 2016 je pro československé rapové publikum jedním velkým svátkem, a to hned z několika důvodů. Světlo světa spatřilo album Hype, máme všechny informace o počinu Krstný Otec a jako by toho už tak nebylo dost, dnes představují podrobnosti o dalším společném albu i pánové z H16. Jedna ze dvou legendárních crews na Slovensku vydala v plné sestavě počin Rýmy, Hudba, Boh již před více než třemi lety, a tak pochopitelně přišel opět čas vytvořit společný projekt, který dostává název SILA a měl by mapovat nejen hudební posun všech členů. Ti se sice v loňském roce zaměřili na sólové desky, ale nyní nadešla chvíle potěšit i všechny fanoušky H16 jako celku.

Dnes si tedy postupně představíme tracklist, cover i novou skladbu, která bude po již dvou výborných představených věcech Každý deň Počítaj s nami třetí plnohodnotnou ukázkou. Novinka dostává název Triumf a napovídá, že se skutečně máme na co těšit. O její produkci se postaral dvorní Grimaso, který má na novém albu dohromady až sedm produkcí. Kromě něj se z hudebních producentů představí na 7 tracích i Abe, kterému vypomáhal Domeno a na dvou také HomieBeats. Po jedné věci si rozdělili i Maiky Beatz a legendární DJ Wich. Na tracklistu si také můžeme všimnout, že u skladeb nejsou uvedeni žádní hosté, a tak vše nasvědčuje tomu, že se dočkáme projektu výhradně ve znamení trojice Speezy, Otis a Cigo. Nebo to bude jinak? Tvorbu coveru si na starosti vzal Adam Križka z domovského RHB design a celý počin vznikal VTR. Tedy u Romana Zámožného. No a album samozřejmě vychází pod SPIRIT MUSIC.

H16 přichází s novou skladbou a zároveň kompletním infem o novém společném albu SILA

Kluci dnes zároveň spouští předprodej alba, a co se týče samotného data vydání, album z objednávky z předprodeje byste měli mít doma už 6. prosince. Už tradičně platí, že pokud chceš svůj fyzický nosič i s podpisy, musíš si ho stihnout opatřit před vydáním, a tedy konkrétně do konce listopadu. Dost bylo zbytečných slov, nyní už poslouchej novinku Triumf a zkrať si tak čekání na čtvrté společné album skupiny H16. 

Domů
Sdílet
Diskuse