Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. listopadu 2016 18:24
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Nejkrásnější Češky a Slovenky na Instagramu: Krásky z našich končin, které si získají tvé srdce

REFRESHER
Uložit Uložené

I v listopadu poznáte fresh dívky z našich krajů.

Vítejte v další části seriálu o nejkrásnějších Češkách a Slovenkách na Instagramu. Poslední díly se těšily velké oblibě, a tak jsme se rozhodli přinést vám novou část nabitou nádhernými ženami. Tradičně vám představíme čtyři dívky z našich končin, které vás zaujmou nejen svojí krásou.
 
Minulý měsíc jste nám poslaly množství mailů, za které vám upřímně děkujeme. Pokud jste se nenašly v dnešní části, nevadí, možná se objevíte v té další. Nyní se už ničím nenechte rušit a vychutnejte si dávku krásy. Pohled na následující dívky vám zpříjemní i ten nejsychravější listopadový den a o to přece jde.
 
Znáš krásnou a zajímavou Češku nebo Slovenku nebo jsi jí ty sama? Chtěla by ses objevit v další části? Instagram nám můžeš posílat na mail [email protected] a možná se objevíš v dalším díle.


@rachellkka

Dívek z metropole na východě máme už poměrně hodně, ale není divu. Mezi nejkrásnější ženy naší země rozhodně patří dívky z Košic a Rachel není žádnou výjimkou. Krásek se zrzavými vlasy a pihami máme na stránce méně, a tak věříme, že zaujme i vás.

@eripalko

Přirozená slovenská krása. Erika Palkovičová je úspěšná slovenská modelka, kterou jsme už před pár lety na naší stránce vyzpovídali. Řekli jsme si, že nesmí chybět ani v našem seriálu. Jak jsme již jednou napsali - krásná, mladá a úspěšná. Tak by se dala Erika charakterizovat třemi slovy. Věříme, že okouzlí i vás.

@just_lil.princess

Pokračujeme Michaelou, o které nemáme téměř žádné informace. Akorát víme, že je zadaná, takže pánové asi vás zklameme.

 

@sedi_nka

Díl uzavíráme krásnou finalistkou soutěže Miss Slovensko 2016. Ludmila pochází z Banské Bystrice a kromě modelingu se věnuje i studiu na vysoké škole. My jí samozřejmě držíme palce.


Domů
Sdílet
Diskuse