Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. prosince 2016 13:58
Čas čtení 0:00
sandra

Muži viděli své přítelkyně poprvé bez makeupu. Jejich reakce tě možná překvapí

MÓDA
Uložit Uložené

Potřebují ženy dle mužů makeup?

„Nač jsi prosím tě strávila v koupelně hodinu? Vždyť vypadáš stejně jako předtím.“ Je vám tohle až příliš dobře známé? Spousta mužů zastává teorii, že my ženy jsme obecně krásnější bez makeupu a vůbec nepotřebujeme trávit tolik času líčením se. Pro mnohé z nás však makeup hraje v každodenním životě významnou roli. Je to pro nás forma úpravy, abychom vypadaly alespoň trochu civilizovaně, nemluvě o tom, že chceme zamaskovat menší nedostatky a cítit se během dne dobře. Samozřejmě řeč není o přehnaném makeupu, který již téměř připomíná omítku, ale o jemném líčení, které zakryje nedokonalosti a zvýrazní naše přednosti.

Muži viděli své přítelkyně poprvé bez makeupu. Jejich reakce tě možná překvapí
Zdroj: stocksnap.io

Také patříte k ženám, které se svému vyvolenému neukážou na oči bez makeupu? Ve videu pro portál BuzzFeed se dvě ženy po několika měsících randění konečně odvážily odlíčit, aby ukázaly svým protějškům svou přirozenou krásu. A jejich reakce?

Jak to máte s makeupem vy? Používáte ho každý den, nebo pouze na speciální příležitosti?

Domů
Sdílet
Diskuse