Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. prosince 2016 0:30
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Zemřel zpěvák George Michael. Hvězdný hudebník chystal příští rok velkolepý návrat na scénu

HUDBA
Uložit Uložené

George zemřel v klidu vlastního domova.

Vánoce jsou svátky klidu a lásky, kdy si každý přeje, aby se za rok u stejného stolu setkala celá rodina ve stejném složení. Bohužel, v rodině zpěváka George Michaela budou budoucí vánoční svátky vypadat mnohem pochmurněji. Známý hudebník, který se na vrchol své slávy postupně propracoval jako člen skupiny Wham !, zemřel na 1. svátek vánoční ve věku 53 let. Jeho kariéra byla nejvýraznější v 80. a 90. letech minulého století, kdy se mu v průběhu let podařilo prodat přes 100 milionů alb a koncertovat po celém světě. V posledních letech se však George Michael uchýlil spíše do pozadí a situaci na scéně sledoval s odstupem, aby se důkladně připravil na svůj velkolepý návrat na scénu, který se měl konat v roce 2017. George plánoval nejen obnovení sólové kariéry, ale i vlastní dokumentární film.
 
Publicista zesnulého zpěváka vydal vyjádření pro veřejnost obsahující slova o tom, že George zemřel v klidu svého domova a jeho rodina se momentálně rozhodla neposkytnout žádné další informace. Není tedy známo, co stálo za smrtí velkého hudebníka, a tak můžeme jen konstatovat, že rok 2016 si s sebou vezme dalšího velikána.


Domů
Sdílet
Diskuse