Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. ledna 2017 15:17
Čas čtení 0:00
Tomáš Blahuta

Američan se vydal na cestu po zasněženém Slovensku a nezapomněl přitom ochutnat jejich typické pokrmy

ZAJÍMAVOSTI POLSKO SLOVENSKO
Uložit Uložené

Jaký dojem dokáže Slovensko vyvolat v člověku ze Států?

Videa, jak cizinci ze zahraničí zkoušejí a testují typická jídla a sladkosti, jsou poměrně populární. Dříve jsme vás informovali například o Japonce Emmě nebo páru ze Spojených států amerických. Nejnověji bychom do dané kategorie mohli zařadit amerického YouTubera se jménem Ryan Socash, který na červené sociální síti vystupuje pod názvem Kult America. Jde o zajímavého člověka, jelikož se rozhodl opustit Chicago a vydal se žít nový život do Evropy, konkrétně k našim severním sousedům Polákům, protože byl naším životním stylem velmi fascinován, a proto se na vlastní oči rozhodl začít poznávat naši evropskou i slovanskou kulturu, zvyky i tradice.

Naposledy se vydal na výlet do Slovenska, a proto zveřejnil na svém kanálu dvě nová videa o našich sousedech. Na jednom ukazuje svou cestu po severních regionech a na druhém zkouší zase typická jídla. Cesta po zimním Slovensku mu sice dala zabrat, avšak z jídel byl velmi mile překvapen. Přesvědčte se sami.

Domů
Sdílet
Diskuse