Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. ledna 2017 19:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ego a Jofre představují společnou novinku 92101, která je snahou odvrátit kulturní úpadek v rodných Piešťanech

HUDBA
Uložit Uložené

Vydařená novinka je zároveň malou ochutnávkou před sólovými počiny obou kluků, které by měly spatřit světlo světa v tomto roce.

Určitě si ještě mnozí vzpomínáte na rozhovor ze závěru roku 2016, ve kterém Jofre kromě množství jiného zmínil i skutečnost, že se v průběhu ledna dočkáme jeho spolupráce s Egem. Ta pochopitelně není pro nikoho překvapením, protože kluci už mají na kontě jednu společnou věc NOC, ale i přesto jsme se na ni velmi těšili, protože oba jsou bez pochyb tím nejlepším, co scéna dlouhodobě nabízí. Mimochodem, kluci ještě před vydáním stihli zorganizovat spontánní akci se stejnojmenným názvem 92101, přičemž celý proces od oznámení až po samotný koncert trval jen od rána do večera. A jak to na tomto jedinečném koncertě pro nejbližší vypadalo, si můžeš prohlédnout v tomto článku.

Dnes však zároveň končí čekání na zmiňovanou skladbu a jako překvapení jsme se dočkali i vydařeného videoklipu. Samotný singl nese hlubokou myšlenku a je snahou oživit kulturní úpadek, pozvednout pravé hodnoty hudby a oslovit komunitu lidí, kterým na ní záleží. Ocenit musíme i Jana Lednického, který opět ušil hudební produkci na míru nejen sobě, ale i Egovi. Co se týče vizuálu, ten vznikal pod režisérskou taktovkou Michala Kvaka ve spolupráci s komunitou MUSHLA. Oba interpreti chystají v aktuálním roce i debutové sólové projekty, a tak můžeme s čistým svědomím prohlásit, že mají našlápnuto více než výborně. Dost bylo slov, vychutnejte si výsledek z města snů.

Domů
Sdílet
Diskuse