Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2017 10:14
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Nejprve ho odmítaly, ale Porsche rychle změnilo jejich názor. České zlatokopky však nevěděly, že s nimi má chlapík jiné plány

ZAJÍMAVOSTI ČESKO
Uložit Uložené

Rozmáhá se u nás staronový koncept videí.

Před třemi či čtyřmi lety se na internetu začala objevovat videa, v nichž se chlapi snaží sbalit sympatické slečny, ale ty je vytrvale odmítají. Jejich názor se změní až poté, co si muž sedne do luxusního Lamborghini, Ferrari nebo Porsche a najednou by si mohly najít trochu času na jednu kávu i večeři. Naneštěstí pro ně, nabídka již vypršela. Staronový formát videí odhalující takzvané zlatokopky se nedávno začal znovu objevovat na českém YouTube a stojí za ním chlapík jménem Jan Michalovič. K dispozici má Porsche Panamera a svými verbálními dovednostmi se snaží přesvědčit slečny, že by to s ním měly zkusit. Když to nejde, seběhne ke svému autu a najednou vše jde po másle. Jan však zlatokopky nejenže odhaluje, on je chce i veřejně ponižovat, a tak si na pomoc bere například megafon či útěk z kavárny bez zaplacení. Na jedné straně nemusí jít hned o zlatokopu jen kvůli tomu, že se chce svézt autem v třeskuté zimě, ale Porsche na jejich rozhodnutích určitě má velký podíl, a když se už některá s Janem zamotá, musí si svůj kalich hořkosti vypít až do dna.

Domů
Sdílet
Diskuse