Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2017 18:14
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Po Instagram Stories přijdou i Facebook Stories. Aplikace modré sociální sítě dostane novou funkci

TECH
Uložit Uložené

Snapchat to bude mít opravdu těžké.

Jelikož mu nevyšla akvizice populární mobilní aplikace Snapchat, Facebook se nyní ze všech sil snaží, aby jí znepříjemnil život. Všechno to začalo příběhy na Instagramu, který již déle patří pod křídla největší sociální sítě, a pak přišel na řadu i Messenger Day, nebo jinými slovy funkcionalita z Messengeru opět až nápadně připomínající jednu z hlavních funkcí Snapchatu. Ani zde se však snaha Facebooku vytvořit konkurenční alternativu nekončí. Nadcházející softwarová aktualizace, která je tentokrát určena pro originální aplikaci, brzy přinese něco velmi, ale velmi podobného.

Avizovaná novinka ponese tradiční název Facebook Stories a je v jednom z raných stadií testování, takže si ji zatím neužijeme. Ve vrchní části aktualizované aplikace přibude místo pro malé profilové fotky našich přátel, které nám budou indikovat, že někdo z nich během posledních 24 hodin zveřejnil zachycené zážitky v podobě fotek nebo krátkých videí a my si je nyní můžeme vesele prohlédnout. I když více detailů momentálně neznáme, samotný princip fungování Stories bychom prý mohli téměř ve všem přirovnat k Instagram Stories. Novinka dorazí do našich smartphonů někdy během nadcházejících týdnů.

Po Instagram Stories přijdou i Facebook Stories. Aplikace modré sociální sítě dostane novou funkci
Zdroj: www.businessinsider.com
Domů
Sdílet
Diskuse