Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. února 2017 12:22
Čas čtení 0:00
Martin Mičuda

Justin Bieber vydražil své vyšperkované Ferrari a opravdu slušně si tak přivydělal

TECH FERRARI
Uložit Uložené

Že by popová hvězda plánovala rozšířit svůj vozový park o něco zajímavějšího?

Ani Justin Bieber není výjimkou, a také on si patřičně potrpí na svůj vozový park, čehož důkazem je plejáda drahých a supersportovních automobilů, které se spojují s jeho osobou. Zatímco jednou jeho sbírku rozšíří nový počin, jindy se prostě jiného zbaví. Stejný osud postihlo i jeho dobře známé Ferrari, které nejednou za jeho působení změnilo kabát a obletělo sociální sítě a množství (bulvárních) médií. Řeč je o modelu 458 Italia v charakteristické matné modré fólii v kombinaci s černými doplňky a detaily. Jak je zvykem, ani tento kus nebyl prodán jen tak a komukoliv, ale zúčastnil se aukce v Scottsdale. Známá společnost Barrett-Jackson ho nakonec vydražila za opravdu slušných 435 tisíc dolarů, což je na tento již v současnosti nevyráběný a zároveň snad nejrozšířenější model značky vskutku vysoká částka. Samozřejmě, roli na tom sehrála zejména minulost, jelikož fakt, že jde o supersport popové hvězdy značně situaci ovlivnil. Aukce se navíc zúčastnilo několik známých tváří, nechyběl totiž například herec Burt Reynolds či hlava kapely Aerosmith, Steven Tyler. Během toho, jak se dražil maranellský poník, Justin Bieber nejednou využil situace a upoutal pozornost na své koncerty, dokonce hrstce přítomným i rozdal lístky.

Doporučeno
RECENZE: Ferrari je první velké zklamání v tomto roce RECENZE: Ferrari je první velké zklamání v tomto roce 5. ledna 2024 14:05

Konec konců, Justin Bieber ve výsledku na tomto Ferrari z roku 2011 slušně vydělal, vždyť v současnosti se ceny těchto modelů pohybují na méně než polovičních částkách. Podotknout ale třeba, že tento kousek nebyl ani zdaleka sériový. Hned několikrát prošel rozsáhlými estetickými úpravami - pyšní se mohutným bodykitem z dílny známé firmy Liberty Walk, stojí na 20" discích Forgiato Dieci-DCL, no a v neposlední řadě ho statečně vyšperkovali ve West Coast Customs. V jeho útrobách byl nainstalován subwoofer s výkonem 2000W. Na závěr dodejme, že o pohon se stará atmosférický vidlicový osmiválec s výkonem 420 kW/570 koní a 540 N.m. Poháněna je výhradně zadní náprava, přičemž 458čka dokáže akcelerovat z nuly na sto kilometrů v hodině jen za 3,4 sekundy. Maximální rychlost je 325 km/h.

Domů
Sdílet
Diskuse