Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. února 2017 17:01
Čas čtení 0:00
johnnybravo

„Je normálne sadnúť si za volant opitá? Je! Na východe je!“ Opilá matka narazila do opilé dcery a vznikl z toho nejlepší slovenský bizár

ZAJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložit Uložené

Prešovské ulice připravily námět na dokonalou reportáž.

V novém roce jako by se se slovenskými bizarními videi roztrhl pytel. Začalo to vulgárním řidičem bratislavské sanitky, pak si jeden opilý chlápek zapínal před nehodou ve vlastním autě forsáž a nyní nám televize Markíza připravila třešničku na dortu. Její redaktor Martin Jedinák se dostavil na místo dopravní nehody v ulicích Prešova, ale to nemohl tušit, že se z toho vyklube jedna z jeho nejvtipnějších reportáží vůbec. 

Na křižovatce se srazila dvě osobní auta, přičemž v jednom z nich seděla 35letá Beáta a ve druhém další Beáta ve věku 62 let. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby nešlo o dceru s matkou a kdyby obě neměly dobře vypité. Matce při dechové zkoušce policisté zjistili 1,81 promile a mnohem lépe na tom nebyla ani její dcera, která nadýchala 1,58 promile. Na místě je pak vyzpovídal redaktor Markízy Martin Jedinák, a pokud jsi měl dosud špatnou náladu, po tomto videu to už platit nebude. Více informací se o incidentu dozvíš v Televizních novinách na Markíze už v 19:00 a na závěr připomínáme, že na východě skutečně není normální sednout si za volant pod vlivem alkoholu.

Domů
Sdílet
Diskuse