Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. února 2017 14:08
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Jon Olsson oficiálně přesedlal z upraveného Lamborghini na exkluzivní Rolls-Royce. Jeho Wraith obsahuje i hvězdnou oblohu v interiéru

TECH
Uložit Uložené

Sjezdový lyžař ví, co je dobré.

Na konci ledna jsme tě informovali, že jeden z nejpopulárnějších sjezdových lyžařů Jon Olsson prodává své upravené Lamborghini Huracán LP610-4 a i když ho původně stálo přes 350 tisíc eur s úpravami, nový šťastlivec si ho mohl pořídit pouze za 250 tisíc. Jon se vyjádřil, že Lamborghini byl nucen prodat, protože potřebuje čtyřmístné auto a po delším rozmýšlení nakonec vsadil na ověřenou klasiku v podobě Rolls-Royce.
 
Jeho nový Rolls-Royce Wraith sice nepatří mezi nejštědřejší automobily, alespoň co se týče prostoru na zadních sedadlech, ale Jon si je pochvaluje, protože dosud v Lamborghini žádná zadní sedadla ani neměl. Cena za Rolls-Royce Wraith začíná na slušných 270 tisíc eurech, jenže Jon přece nebude jezdit v luxusním autě v základní výbavě, a tak bys v interiéru mohl najít například i speciálně upravený strop připomínající hvězdy na nebi a množství dalších vychytávek, které cenu určitě zvedly ještě o několik desítek tisíc eur. Jon si celý proces koupě svého nového vozu zaznamenal na kameru, a tak se nyní můžeme společně podívat na to, jak vlastně vypadá.

Domů
Sdílet
Diskuse