Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. února 2017 11:04
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Její iPhone 7 vybuchl a začal dýmit. Apple už vyšetřuje, co způsobilo nebezpečný incident jejich vlajkové lodě

ZAJÍMAVOSTI IPHONE
Uložit Uložené

Brianna měla štěstí, že vybuchl v koupelně.

Několik měsíců po obrovském skandálu jihokorejského Samsungu s nebezpečnými zařízeními Note 7, která kvůli bateriím vybuchovala po celém světě, se Brianně Olivas stal podobný incident, tentokrát však s iPhonem 7 Plus. Brianna celý svůj zážitek zveřejnila na Twitteru a přidala k němu i video zachycující dýmící smartphone společně s fotografiemi toho, jak iPhone vypadal po několika desítkách minut od incidentu. Překvapená žena byla přitom se svým mobilem den před nehodou v Apple Store, protože se její iPhone prostě nechtěl zapnout, a tak ho svěřila do rukou odborníků. Zaměstnanci obchodu telefon otestovali, a když pak opět zdánlivě fungoval bez problémů, vrátili jí ho zpět a ujistili ji, že je vše v pořádku.

Druhý den ráno se ale její přítel probudil, spatřil mobil v nabíječce vedle její hlavy a přemístil ho na skříňku. Jeho kroky pak směřovaly na toaletu, když najednou uviděl, že ze smartphonu začal stoupat kouř a nechyběl ani zvláštní zvuk, a tak ke němu co nejrychleji přiběhl, rychle ho zvedl a hodil do koupelny, kde měl za pár sekund vybuchnout. Obal, ve kterém měla Brianna svůj iPhone, doslova začal tát a nikomu se naštěstí při incidentu nic nestalo, takže teď bude na samotném Applu, aby zjistilo příčinu, proč jejich zařízení skončilo v plamenech. Smartphone totiž Brianna již předala zaměstnancům Apple Store a samotná společnost hned zahájila podrobné šetření.

Doporučeno
Vybíjí se ti v zimě iPhone rychleji? Díky těmto tipům vydrží déle nabitý Vybíjí se ti v zimě iPhone rychleji? Díky těmto tipům vydrží déle nabitý 11. prosince 2023 12:00



Domů
Sdílet
Diskuse