Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. března 2017 9:13
Čas čtení 0:00
johnnybravo

První inteligentní kondom změří tvou rychlost, určí rozměry a umí odhalit i pohlavní nemoci. Sexuální zážitek ti přitom nijak nezkazí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Vše kolem nás už bude inteligentní.

Existuje způsob, díky kterému si člověk může být jistý, že jeho partner nemá žádné pohlavní choroby a ještě ti i poskytne zajímavé informace o tvém sexuálním výkonu? Nejnovější inteligentní kondom nebo spíše doplněk k prezervativu s názvem i.Con vyrábí společnost British Condoms a v praxi by mohlo jít o celkem užitečnou věcičku. Nejde totiž o jednorázový prezervativ, ale kroužek, který stačí převléci přes mužský pohlavní orgán, upevnit ním skutečný kondom a po skončení příjemné aktivity všechny statistiky prohlédnout na počítači či díky aplikaci v mobilu.
 
British Condoms tvrdí, že i.Con muž na svém pohlavním orgánu nijak nezaregistruje a žádným způsobem ani neovlivní citlivost a zážitek ze sexu, je ještě i docela možné, že ho spíše vylepší. Díky přítomnosti micro USB portu si ho můžeš jednoduše nabít a pokud tě tedy zajímají vlastní sexuální čísla, i.Con ti s radostí prozradí informace jako počet spálených kalorií, rychlost přirážení, celkový počet přirážení, trvání, průměrnou rychlost a změří ještě i obvod tvého nástroje. I když se snad nejzajímavější funkce stále nachází v medicínském testování, v ideálním případě by i.Con měl zvládat i zjišťovat přítomnost pohlavních chorob, takže se díky němu budeš moci efektivněji ochránit. Cena tohoto doplňku není nízká, protože je dostupný na předobjednávku za 60 liber, tedy necelé 2 tisíce korun.

První inteligentní kondom změří tvou rychlost, určí rozměry a umí odhalit i pohlavní nemoci. Sexuální zážitek ti přitom nijak nezkazí
Zdroj: British Condoms
Domů
Sdílet
Diskuse