Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. března 2017 20:59
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Američan chtěl projít přes letiště JFK s 5 kily kokainu v kalhotách. Drogy za 4 miliony korun měl troufale přilepené na nohou

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Návrat z Dominikánské republiky neproběhl kvůli kokainu podle jeho představ.

Američan vracející se z dovolené v Dominikánské republice si zřejmě myslel, že celníci jsou v dnešních časech zcela hloupí a nevšimnou si jeho nenápadných kalhot přecpaných kokainem. Juan Luperon přistál po letu z Dominikánské republiky na největším newyorském letišti JFK a pomalu se prodíral až ke celní kontrole, kde si ho okamžitě začali celníci podezřele prohlížet a když jim zrak padl na jeho obtažené a odstávající kalhoty, raději ho vzali do místnosti, kde chtěli přijít na to, co má v kalhotách kromě svých dolních končetin.
 
Vše ihned vyšlo na povrch, když si Juan stáhl své kalhoty a celníci na jeho nohách objevili přilepených téměř 5 kilogramů čistého kokainu a i když není známo, co s ním měl Juan v plánu udělat, protože se rozhodl mlčet jako kostelní myš, odhadovaná hodnota pašované drogy by se měla pohybovat okolo 4 milionů korun, takže by si z dovolené přinesl celkem slušný suvenýr. Naneštěstí pro Juana, který je mimochodem americkým občanem, newyorský prokurátor ho již obvinil z pašování drog a hrozí mu delší pobyt v chládku, což by každý inteligentní člověk očekával, kdyby se vydal na mimořádně hlídané a monitorované letiště JFK s kokainem v kalhotách.

Američan chtěl projít přes letiště JFK s 5 kily kokainu v kalhotách. Drogy za 4 miliony korun měl troufale přilepené na nohou
Zdroj: U.S. CUSTOMS AND BORDER PROTECTION
Domů
Sdílet
Diskuse