Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. března 2017 18:40
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Nahlédni prostřednictvím dokumentu do zákulisí a životního stylu b-boyů z Flying Steps, kteří vyprodávají haly po celém světě

REFRESHER
Uložit Uložené

V 90. letech se vzdali úplně všeho, aby se mohli plně odevzdat tanci. Hiphopové kultuře vrací nyní to, co jim kdysi na začátku dala.

Vyprodávají světově proslulá jeviště. Breakdance je smyslem jejich života a podřizují mu úplně všechno. S tanečním projektem Red Bull Flying Bach vystupovali už ve více jak 30 zemích, přičemž za obrovského ohlasu loni na podzim zavítali do Prahy a Ostravy. Teď Flying Steps září v dokumentu na Red Bull TV.

B-boys z Flying Steps začínali na berlínské Kudamm Avenue. V 90. letech se vzdali úplně všeho, aby se mohli plně odevzdat tanci. Hiphopové kultuře vrací nyní to, co jim kdysi na začátku dala. Své taneční umění dotáhli do dokonalosti a od roku 2010 si neuvěřitelnými pohyby a oslňujícími show Red Bull Flying Bach a Red Bull Flying Illusion podmaňují kulturní stánky, jako Neue Nationalgalerie v Berlíně, vídeňský Burgtheater, Orchard Hall v Tokiu nebo Teatro della Pergola ve Florencii. Do Čech zavítali už dvakrát a všechna beznadějně vyprodaná představení o jejich popularitě dostatečně vypovídají.

Nahlédni prostřednictvím dokumentu do zákulisí a životního stylu b-boyů z Flying Steps, kteří vyprodávají haly po celém světě

Red Bull TV o Flying Steps natočila dokumentární sérii s názvem FOLLOW THE STEPS – BREAKIN’ THE WORLD, která diváka provede po jejich cestě za splněním snu: dobýt nové kulturní scény v Evropě a především v USA a získat svou vlastní show v mecce zábavy – Las Vegas.

V šesti 26minutových dokumentárních filmech budete moci zblízka nahlédnout do zákulisí a životního stylu členů Flying Steps, seznámit se s jejich rodinným a kulturním zázemím, motivacemi, sny i obavami, a to jak na jevišti i mimo něj.

Dokumenty se natáčely v USA, Německu, Kosovu, ve Švédsku, Francii a Vídni a jejich premiéra proběhne na Red Bull TV 13. března. Originální znění bude doplněno anglickými titulky a těšit se také můžete na perfektní obraz v HD kvalitě.

Domů
Sdílet
Diskuse