Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2017 11:19
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Odhalená prsa a plastové džíny se opět připomínají. Rita Ora v extravagantním outfitu v ulicích New Yorku

MÓDA
Uložit Uložené

Rita Ora nezahálí a pokračuje v trendu odhaleného poprsí. Nahodila rovněž šílené kalhoty z PVC.

O tom, že Topshop nedávno uvedl do prodeje šílené plastové džíny, jsme již napsali. Náhoda na sebe nenechala dlouho čekat a Rita Ora podobné vytáhla přímo do ulic New Yorku. Ty jí sice průhledné nejsou, ale to, co odhaluje, nám to plně vynahrazuje. Rita totiž pokračuje v trendu Free Nipple a hrdě ukazuje kolemjdoucím své přednosti zcela otevřeně a bez jakékoliv studu. Dá se však nad nimi pohoršovat?

Po několika slavných momentech Kim Kardashian a Kendall Jenner, neočekávanému výstřelku Belly Hadid na maškarním bále uspořádaném po módní přehlídce Dior, a po troufalých pokusech obdařených Nicki Minaj a Amber Rose se tak zpěvačka přidává na stranu Free Nipple a rozhodně mu má co nabídnout.

Kendall Jenner se sestrou

Bella Hadid na akci samotného domu Dior

Nicki Minaj a její odhalené prso na Pařížském týdni módy

Amber Rose obdivovaná rapery teprve před pár dny na Coachelle

Po otázkách posledního článku s plastovými džínami ti je rádi zodpovíme a ukážeme ti jejich reálné využití. Pokud je některá z celebrit uvedených nahoře zahrne do svého šatníku, čeká nás pravděpodobně nový trend.

Odhalená prsa a plastové džíny se opět připomínají. Rita Ora v extravagantním outfitu v ulicích New Yorku
Zdroj: instagram.com/brashystudios

Barevný set

Ať už jsi odpůrcem, nebo přívržencem minimálně jednoho z těchto trendů, myslím, že sis právě přišel na své. Rita se absolutně nemá za co stydět i přesto, že její kontroverzní vkus se opět připomněl v tom děsivější světle. Světové celebrity nám jednoduše dávají vědět, že probíhající rok se bude nést v extrémně šíleném duchu a dalším příkladem je i overal od Gucci ozdobený krystaly vytvořený speciálně pro Rihannu.

Domů
Sdílet
Diskuse