Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. dubna 2017 12:30
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Muž nechutně urazil homosexuálního politika, tak ten zavolal jeho babičce a udělal mu ostudu. Na Facebook bys neměl dávat babiččino číslo

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Informace o rodině na Facebooku nejsou nejlepším nápadem.

Jeden uživatel Facebooku ani netušil, co všechno se stane, když se rozhodl nechutně urazit politika Briana Simse z amerického státu Pennsylvánie. Chlapík jménem David zanechal na politikově Facebooku jednoduchý dvouslovný vzkaz, který byl rasistický a ještě i homofobní, čímž zřejmě narážel na to, že Brian se už dříve přiznal k tomu, že je homosexuál a otevřeně o své orientaci vypráví a podporuje boj homosexuálů za jejich práva. Když si tedy Brian všiml, jaký vzkaz mu David nechal, hned si kliknul na jeho profil, aby se pokochal tím, co za výkvět má potřebu hloupě urážet politiky na sociální síti a nenašel téměř nic kromě telefonního čísla na jeho babičku.
 
Napadlo ho, že Davidovi trochu osladí život, a tak vytočil telefonní číslo a skutečně zavolal jeho babičce. Nejdříve se jí představil a pak jí vyprávěl o tom, jak mu David na internetu vynadal, na což babička reagovala pohoršeně, za svého vnuka se mu několikrát omluvila a cítila se zahanbeně, takže Brian určitě dosáhl přesně toho, čeho dosáhnout chtěl. Svůj malý příběh pak zveřejnil na svém profilu a lidé z celého světa se u něj už dobře zasmáli. A jaké z něj vyplývá ponaučení? Pokud chceš někomu nadávat kvůli rase či sexuální orientaci na internetu, pak tam raději nezveřejňuj telefonní čísla svých rodinných příslušníků, konkrétně zejména babičky.

Volný překlad:

Davide, nedokážu říci, zda si jen zcela hloupý malý kluk, nebo rozzlobený bigot, ale s určitostí vím, že jsi na svůj Facebook neměl tolikrát přidat telefonní číslo své babičky. Právě jsem s ní o tobě měl velmi smutný rozhovor. Brzy si promluvíme.

Domů
Sdílet
Diskuse