Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. května 2017 20:02
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Separ představuje nálož rapu v titulní skladbě Pancier z alba se stejnojmenným názvem

HUDBA
Uložit Uložené

Dnešním dnem Separ otevírá novou kapitolu ve své tvorbě, kterou je postupné odhalování nejnovějšího sólo alba.

Mnoho zásadních interpretů z našich končin, kteří nevydali své album loni, se nechalo slyšet, že své projekty chystají právě na ten aktuální a mezi nimi nechyběl ani Separ. Ten společně se svou skupinou DMS vydal celistvý počin MMXV a následně se věnoval primárně koncertování, i když čas od času jsme ho měli možnost slyšet na hostovačkách. Poslední tři měsíce však velmi usilovně pracoval na svém dalším sólu a výsledkem je 17 skladeb, o kterých toho však ještě mnoho nevíme. Tedy nehledě od pár instagramových příspěvků, kde sám autor tvrdí, že jde o to nejlepší, co ze sebe ve své kariéře dostal. Tak tedy uvidíme.
 
Dnes jsme však dočkali první ukázky se stejnojmenným názvem jako samotné album a vše nasvědčuje tomu, že se skutečně je na co těšit. Titulní skladba Pancier již tradičně přichází i s reprezent videoklipem, o jehož tvorbu se postaral aktuálně nejbookovanější klipmejkr Mišo Nemtuda s jeho A-Teamem. Hudební produkci doručil šikovný Grizzly a více už asi není třeba dodávat. Ještě předtím, než přejdeme k samotné novince, snad jen připomenu, že Pancier by měl spatřit světlo světa v červnu.

Domů
Sdílet
Diskuse