Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2017 17:39
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Brad Pitt neztratil nic ze svého šarmu ani po rozchodu s Angelinou Jolie. Záběry pro známý magazín jsou toho jasným důkazem

MÓDA
Uložit Uložené

Mužský sexsymbol je ve formě a září jako nikdy předtím.

Angelina Jolie a Brad Pitt společně tvořili pár snů několik let, přičemž vychovávali několik dětí, a tak širokou veřejnost velmi překvapil jejich nečekaný loňský rozchod. Jak se ale říká, všechno má svůj konec a výjimkou nebyla ani láska celosvětově známých herců, kteří si zahráli bok po boku i před kamerami.

Bývá už zvykem, že ne každý se umí s rozchodem, respektive rozvodem vypořádat rychle a častokrát vůbec, to však zřejmě nebude případ v současnosti 53letého šviháka z Hollywoodu. Tedy, alespoň tak usuzujeme podle nejnovějších záběrů pro letní vydání magazínu GQ Style, které jsou vůbec prvními po krušných chvílích spojenými s výše uvedenými záležitostmi. Pravdou však je, že měl zpočátku velké problémy sám se sebou a utápěl se v alkoholu a myšlenkách.

Kompletní editoriál doplněn i o video je prací kreativního fotografa a video tvůrce jménem Ryan McGinley a jeho širokého týmu. Lamač ženských srdcí nezůstal ani tentokrát své pověsti nic dlužen a svůj nepopiratelný šarm předvedl před objektivy v plné kráse. Výsledek je podle očekávání úžasný a aby toho nebylo málo, ukrývá se za ním i trochu hlubší myšlenka než jen focení pro módně zaměřený magazín. Konkrétně jde o podporu národního parku White Sands National Monument nacházejícího se v Novém Mexiku.

Druhým dechem však musíme dodat, že Bradovi to v modelech z portfolia módních domů Valentino, Junya Watanabe, Rick Owens, Missoni či Bottega Veneta mimořádně sluší. Více vám už ale napoví malá ukázka záběrů níže a pro kompletní sérii můžete navštívit oficiální stránky GQ. Mimochodem, v doprovodném rozhovoru nám slavný herec řekl o něco více i o rozchodu s Angelinou. Tak prosím, milí čtenáři.

 

Príspevok, ktorý zdieľa GQ (@gq),

 

Príspevok, ktorý zdieľa GQ (@gq),

 

Príspevok, ktorý zdieľa GQ (@gq),

 

Príspevok, ktorý zdieľa GQ (@gq),

 

A post shared by GQ Style (@gqstyle) on

Domů
Sdílet
Diskuse