Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2017 19:52
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Spolkla 7 000 dolarů, aby je skryla před manželem. Podváděl ji, tak mu chtěla zabránit v odcestování na dovolenou

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Doktorům o spolknutých penězích nechtěla říct, raději riskovala trávicí problémy.

Určitě bys čekal, že se podobně bizarní příběh stane například v USA, ale není tomu tak. Vše se událo v Kolumbii, v domě, kde žila rodina s příjmením Almeida. Delší dobu si už spořili na dovolenou, ale najednou manželka Sandra zjistila, že ji muž podvádí s jinou ženou. Něco takového se samozřejmě netoleruje, ale Sandra v tom momentě usoudila, že si její manžel rozhodně nezaslouží dny u moře. V obrovské snaze skrýt našetřených sedm tisíc dolarů je tak jednoduše snědla. Po stodolarovkách. Původně bylo sedmdesát bankovek skrytých v domě, ale protože to byla jejich společná skrýš i s manželem, nebyla dostatečně bezpečná. Sandra noc strávila bez problémů, ale následující ráno ji přepadly nesnesitelné bolesti břicha.

woman swallowed 7k dollars

Utíkala do nemocnice, ale doktorům se o spolykaných penězích ani nezmínila a vše odhalil až rentgen. Trávicí soustava byla plná několik centimetrů dlouhých papírků, kterými měla ucpaný žaludek i střeva. Kolumbijka Sandra byla nucena podrobit se dvěma operacím a co je velmi překvapivé – doktorům se podařilo zachránit až 5 700 dolarů, které byly po umytí v poměrně dobrém stavu. Zbytek rozložily žaludeční šťávy.

Domů
Sdílet
Diskuse