Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. května 2017 20:37
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Vydání Dalybova debutového sóla se blíží. Poslechni si novinku s Logicem, která dostává název Buran

HUDBA
Uložit Uložené

Informace o tom, že producent košické Haha Crew vydá v aktuálním roce své album, je už několik měsíců známá. Nyní jsme se dočkali i další ukázky.

V roce 2017 by měli mimo spoustu jiných vydat své sólové album i všichni členové košické Haha Crew. Nebo tedy minimálně dva, kteří nám již dokonce něco z jejich aktuální tvorby poodhalili. Dnes se budeme opět věnovat Dalybovi a jeho chystanému producentskému projektu se zatím neznámým názvem i datem vydání. Fanoušci však už měli možnost slyšet dvě ukázky, přičemž na obou se mladý a talentovaný producent zhostil i role rapera. Zda úspěšně, už necháváme na vašem posouzení. Po skladbách Fascinujúce s Egem a sólo Pištole & ruže tu dnes máme v pořadí třetí ukázku, tentokrát s názvem Buran, kde se objevuje i český kolega Logic.

Kluci mají k sobě tvorbou blízko už od dob, kdy jsme o nich napsali první články, a tak tato spolupráce není snad pro nikoho překvapením. Track se obešel bez refrénu a zda se jedná o nejlepší singl z Dalybovho alba, jak Yzomandias na začátku tracku ohlašuje, se brzy ukáže. Nyní je už ale čas na dnešní novinku a na závěr snad jen doplním, že všechny novinky týkající se chystaných releasů najdeš na Instagramu @fckthemcom.

Domů
Sdílet
Diskuse