Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. května 2017 22:05
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Nevěsta jako počítačová inženýrka neměla žádné kamarádky, tak si zavolala kamarády. Společné focení díky tomu dopadlo ještě lépe

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kluci zastoupili kamarádky opravdu excelentně.

Život ženy studující a pracující jako počítačová inženýrka není v oblasti přátelství příliš rozmanitý. V dominantně mužském kolektivu se těžko hledají nejlepší kamarádky, ale 24letá Rebeca Brantes z Brazílie si z toho před vlastní svatbou těžkou hlavu nedělala. Na svých předsvatebních fotografiích sice původně snila mít zejména hromadu nejlepších kamarádek, jenže život to zařídil tak, že si místo toho pozvala své kamarády, kteří také ochotně zapózovali tak, jak od nich Rebeca vyžadovala. Pravdou je, že v její třídě na univerzitě je v této chvíli pouze jednou ze čtyř dívek z 60 studentů, takže kamarádky by si musela hledat někde jinde, a pokud ve škole člověk tráví většinu týdne, pak je mnohem jednodušší navázat se na spolužáky. Fotografie tedy nakonec vypadají ještě lépe než ty obyčejné a skvělou práci odvedl i fotograf Fernando Duque, který měl jasnou představu o tom, jak by jednotlivé záběry měly vypadat a dovedl je do dokonalosti.



Domů
Sdílet
Diskuse