Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. června 2017 0:46
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Nazývali ji duchem, ale ona jejich nenávist porazila. Slečna s albinismem se stala modelkou, aby nepřejícím ukázala, co je její předností

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nontobeko obrátila albinismus ve svou nejúčinnější zbraň.

Teprve 20letá Nontobeko Mbuyazi z Jihoafrické republiky se narodila s albinismem. O albinismu a jeho dopadu na lidi v některých afrických zemích jsme již v minulosti psali, ale v Jihoafrické republice to naštěstí tak strašné není, avšak Nontobeko si kvůli své bledé pleti vytrpěla už hromadu nepřátelských komentářů. Zajímavostí je, že Nontobeko až tak často nezažívala výsměch a osočování ze strany lidí přímo v její rodné zemi, ale v mnohem větší míře ji lidé soudili na sociálních sítích. I když se vždy snažila vnímat svůj albinismus v pozitivním slova smyslu, někdy ji tvrdá slova komentujících silně ranila a vzpamatovávala se z nich i několik hodin. Nakonec to však nebylo vůbec na škodu, protože právě nenávistné vzkazy ji motivovaly, aby vyzkoušela své štěstí v oblasti modelingu a její odvážné jednání se vyplatilo.
 
Nontobeko momentálně studuje kriminalistiku na univerzitě, avšak když má dostatek času, vždy se ráda dostaví do studia a nafotí několik zajímavých záběrů, se kterými se pak pochlubí i svým fanouškům. Díky její zvyšující se popularitě už o ni projevilo zájem několik různých modelingových agentur, takže Nontobeko má skutečně kariérní cestu otevřenou a pokud by se jí nezadařilo ve svém oboru, desítky fotografů čekají jen na to, až se jim ozve a bude souhlasit s novou sérií fotografií. Jak se říká, člověk by se měl vždy na vše podívat z té pozitivnější stránky a také ze své nepříliš populární součásti udělat hlavní přednost.



Domů
Sdílet
Diskuse