Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. června 2017 10:27
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Její nohy měří 125,5 centimetru. O sympatickou Chase se rvou modelingové agentury, k rekordu jí chybí jen pár centimetrů

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vedle krásné Američanky jsou všichni za trpaslíky.

Je jí teprve 22 let, ale už stihla zaujmout celý svět. Americká studentka Chase Kennedy z Kalifornie o sobě tvrdí, že má nejdelší nohy v USA. Ke světovému rekordu, který v roce 2003 překonala Ruska Světlana Pankratova, jí ještě šest a půl centimetru chybí, přesto už však zaujala desítky modelingových agentur. Již nyní si tak solidně přivydělává jako modelka, ač svou výšku ne vždy milovala. Sama tvrdí, že když byla mladší, toužila zapadnout mezi ostatní. Při nástupu na střední školu měřila nadprůměrných 185 centimetrů a převyšovala i většinu dospělých.

Lituji lidí, kteří za mnou sedí v kině. Jsem pro ně jako lidská stěna,“ říká o svém osudu Chase. Lidé si ji prý v dětství neustále prohlíželi a někteří ji nazývali žirafou. Označila to za nepříjemnou šikanu a dnes je ráda, že je díky její zvláštnosti úspěšná. Chase měří 195 centimetrů, přičemž nohy tvoří značnou část její výše. Jejich délka totiž dosahuje 125,5 centimetru. Chase i navzdory nabitému programu stále nachází prostor pro sport a není těžké uhodnout, kterému holduje. V basketbalu díky své výšce vyniká už od třinácti let a časem se k tomuto sportu přidal i volejbal.





Domů
Sdílet
Diskuse