Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. června 2017 20:10
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Miláček žen Ed Sheeran jednou udeřil Justina Biebera po hlavě golfovou holí. V novém Carpool Karaoke prozradil spoustu zajímavostí ze soukromí

ZAJÍMAVOSTI ED SHEERAN
Uložit Uložené

Ed Sheeran se stal nejnovějším hostem v show Carpool Karaoke.

Moderátor James Corden se v poslední době nenechá ničím rušit, a tak už stihl zveřejnit i novou epizodu své oblíbené show Carpool Karaoke. Očekávaným hostem se tentokrát stal Ed Sheeran, který letos dokázal ovládnout světovou hudební scénu hned několika skladbami, a Ed se skutečně rozpovídal. Kromě tradičního zpěvu si zavzpomínal i na to, jak se jednou vydal do pofidérního tokijského baru společně s Justinem Bieberem, načež se kanadský zpěvák chvíli svíjel v bolestech, protože muška opilého Eda nebyla dostatečně dobrá. Po zátahu v několika japonských barech se oba chlapíci ocitli na golfovém hřišti, kde Justina napadlo, aby mu Ed odpálil míček přímo z úst, což už na začátku znělo otřesně, a tak to i dopadlo. Ed samozřejmě netrefil a Justina udeřil holí do tváře, z čehož se však Bieber rychle otřásl a zábava mohla pokračovat. Pokud by tě soukromí Eda Sheeran zajímalo ještě detailněji, pak si určitě zhlédni celou epizodu.

Domů
Sdílet
Diskuse