Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2017 11:39
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Moment, který pekelně zabolí každého muže. MMA bojovník dostal otřesný kop do varlat a v souboji ani nedokázal pokračovat

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Souboj na jihokorejské akci skončil nešťastným incidentem.

Na MMA události Road FC 39 v Jižní Koreji se shromáždily stovky fanoušků bažící po parádních soubojích a jedním z taháků večera měl být i boj mezi Myung Hyun-Manem a Aorigelem. Oba bojovníci byli dobře připraveni, a tak nic nebránilo tomu, aby souboj začal. Naneštěstí, souboj se zanedlouho pro jednoho z válečníků proměnil v noční můru, když Myung nechtěně nasměroval svůj tvrdý kop přímo do varlat Aorigeleho a hrůzostrašný zvuk zaslechli i všichni diváci, protože se sálem okamžitě ozvalo hlasité povzdechnutí a souboj musel být přerušen. Překvapený Aorigele se jen zhroutil na zem a držel si v rukou své přirození, protože si zřejmě v té chvíli nedokázal uvědomit, co se to děje a jeho tělo musela zaplavovat bolest, jakou si můžeme jen těžko představit. Přímý kop do varlat není nic, co bychom mu mohli závidět a Aorigele pochopitelně neměl dostatek sil na to, aby si poskákal po patách a opětovně se postavil svému soupeři.

Domů
Sdílet
Diskuse