Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. června 2017 23:11
Čas čtení 0:00
Marek R.

Rodina nabízí 50 000 liber ročně za hlídání dětí. Tvrdí však, že v jejich domě straší

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Za poslední rok dalo kvůli nevysvětlitelným jevům výpověď 5 chův.

Práce dětského pečovatele není vhodná pro každého, protože děti dokáží být pořádně vynalézavé, hyperaktivní a někdy až otravné. Musíte mít tedy k této profesi pořádně pevné nervy a samozřejmě pozitivní vztah k dětem. A kvůli inzerátu jedné rodinky musí mít případný zájemce ještě jednu vlastnost – nesmí věřit na duchy či jiné nadpřirozené jevy.
 
Dům se nachází ve skotské oblasti s názvem Scottish Borders a jde o příjemný historický objekt. Jako chůva/pěstoun budete mít na starosti dvě děti ve věku 5 a 7 let, čili o zábavu budete mít postaráno a navíc si ročně přilepšíte o 50 000 liber (~ 1,5 milionu korun), což je více než slušné ohodnocení za takovýto druh práce. Skrývá se v tom však háček a jak již z nadpisu víte, v domě by mělo strašit.

Už když rodina dům kupovala, byla obeznámena s touto skutečnosti, ale příliš velkou pozornost tomu nevěnovali. Nyní v tomto domě bydlí deset let a za poslední rok podalo výpověď hned 5 chův z důvodu jevů, které si nedokázaly vysvětlit – divné zvuky, rozbité sklo, hýbání nábytku. Samotná rodina navíc takové incidenty nezažila na vlastní kůži, vždy se udály až v době, kdy byla chůva s dětmi sama doma. Ke kandidátům jsou navíc plně otevření, vždy je seznámí s událostmi, kvůli kterým předchozí zaměstnanci odešli a doufají, že se jim podaří najít někoho nového.

Domů
Sdílet
Diskuse