Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. června 2017 20:25
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Vždy krásná Rihanna a Bryson Tiller tančí s DJ Khaledem v novém letním videosinglu

HUDBA
Uložit Uložené

Khaled nás nepřestává zásobovat hity. I jeho nejnovější počin s nádhernou Barbadosankou a talentovantým zpěvákem je trefou do černého.

Za týden v pátek vychází Khaledovo očekávané a hvězdami nabité album Grateful, jehož výkonným producentem je jeho maličký syn Asahd. Po vydařených skladbách jako I'm the One, Shining či To the Max nám Khaled na dnešní den slíbil další novinku s názvem Wild Thoughts. Tu zpracoval rovnou jako videosingl, přičemž na místa hostů si tentokrát pozval vždy okouzlující Rihannu a talentovaného Brysona Tillera. S produkcí tohoto songu, který má citelný letní vibe, vypomohli Nasty Beatmakers. Kluci odvedli opravdu dobrou práci, k čemuž jistě vypomohl i vysamplovaný hit Mariana Mariana. O text Wild Thoughts se zase údajně přičinil PartyNextDoor.
 
Klip navozuje atmosféru kvalitní večerní ostrovní párty, kterou si zejména RiRi a DJ Khaled nesmírně užívají. Barbadosanka předvádí kromě zdařilého zpěvu i taneční pohyby, které jen potvrzují, že má neuvěřitelný sexappeal. Bryson Tiller zůstal věrný svému stylu a u jeho části tak vynikne zejména více než obstojný hudební projev. Video si můžeš prohlédnout níže. Určitě ho doporučujeme sledovat až do konce, abys náhodou nepřepnul Khaledovy neopakovatelné taneční pohyby.

Domů
Sdílet
Diskuse