Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. července 2017 14:23
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

The Rock zřejmě zabojuje o post amerického prezidenta. Oficiálně se už zapojil do volební kampaně

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Dwayne Johnson se na internetu těší obrovské podpoře.

O tom, že se Dwayne „The Rock“ Johnson možná pokusí zabojovat o místo amerického prezidenta ve volbách roku 2020, se již několik měsíců spekuluje. Samotný The Rock to už několikrát naznačil, nedávno například v The Tonight Show Jimmyho Fallona. Odvážné dokonce konstatoval, že pokud by se volby konaly tu noc, současného amerického prezidenta by v nich určitě porazil. V jiných momentech poznamenal, že by šlo o skvělou příležitost pomoci lidem a pro The Washington Post prohlásil, že myšlenka poprat se o prezidentskou kancelář je velmi svůdná.

A internetem milovaný herec a wrestler The Rock je dneškem zařazen do americké prezidentské kampaně. Vše je schváleno i volební komisi (Electoral Commision). Kolem jeho přihlášky se však vedou diskuse. Nevyplnil ji totiž on sám, ale záhadný muž pocházející ze Západní Virginie, o kterém není jasné, jak se s The Rockem znají. Jeho kampaň dostala název Run The Rock 2020. Samotný Dwayne však ještě oficiální prohlášení nepodal. Lidé na sociálních sítích začali přesto Johnsonovi okamžitě vyjadřovat podporu, čemuž není divu. S jeho nekonečnou zásobou charismatu se klidně může stát i jedním z nejmocnějších mužů planety.




Domů
Sdílet
Diskuse