Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. července 2017 23:27
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Tvůrci Simpsonových odhalili první informace o novém projektu. Je ním animovaný seriál z prostředí fantasy středověku

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Určitě se máme na co těšit.

Před pár dny jsme ti nabídli komplexní seznam nejočekávanějších seriálů následujícího období a včera představil Matt Groening, tvůrce nejúspěšnějšího a nejdéle vysílaného seriálu všech dob – Simpsonů, zcela nový projekt, který plánuje odstartovat ve spolupráci s Netflixem. Americký poskytovatel vysílacích služeb odkoupil prvních 20 částí, které tvoří dvě kompletní série. Seriál s názvem Disenchantment plný moderního humoru si odbude svou premiéru bohužel až v příštím roce.

Tvůrci Simpsonů představili první informace o novém projektu. Je ním animovaný seriál z prostředí fantasy středověku

Tvůrci Simpsonových odhalili první informace o novém projektu. Je ním animovaný seriál z prostředí fantasy středověku
Zdroj: Gage Skidmore / Flickr

Seriál z prostředí středověku se bude nést v charakteristické animací, kterou znáš ze seriálů Simpsonovi a Futurama. Tvůrci prozradili i podrobnosti o samotném příběhu odehrávajícím se ve zničeném království Dreamland, ve kterém budeme moci sledovat příhody princezny Beany a její společnosti. Tou jsou elf Elfo a osobní démon Luci. V seriálu se budou vyskytovat také tradiční postavičky z fantazijního světa jako například orkové, skřítci, harpyje, trollové a samozřejmě množství zajímavých lidí s vlastním příběhem.

Domů
Sdílet
Diskuse