Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. srpna 2017 15:49
Čas čtení 0:00
Tibor P.

Je jí teprve 17 let, ale postavu by jí mohli závidět i mnohem starší sportovci. Pro mladou Tessu je posilovna jejím druhým domovem

REFRESHER
Uložit Uložené

Na každém kousku těla je vidět poctivou práci.

Když měla Tessa Barresi patnáct let, rozhodla se poprvé vstoupit do prostor fitness centra, které si ihned zamilovala. Od té doby se v něm objevuje prakticky na denní bázi a během dvou let je na ní možné vidět skutečně poctivou práci. 17leté Kanaďance činky očividně přirostly k srdci, a to tak silně, že by jí entuziasmus a chuť se neustále zlepšovat mohly závidět nejen vrstevnice, ale i mnohem starší ročníky.

V čem je Tessa tak výjimečná? Nuže, 140 000 followerů na Instagramu nezískala jen tak pro nic za nic. Krásná tvář, hluboké modré oči a především vypracovaná postava jsou důvody, proč je její osobě věnována tak velká pozornost. Mladá bodybuilderka, jejíž největším vzorem není nikdo jiný než legendární Arnold Schwarzenegger, cvičí několik hodin denně pod dohledem profesionálního trenéra, přičemž svůj čas věnuje těžkým činkám a cvičením s vlastní hmotností.

Jejím největším snem je věnovat se fitness na profesionální úrovni. Již nyní můžeme vidět, že je v tomto směru na dobré cestě. Kdo by to byl řekl, že se z bývalé tanečnice stane hora svalů v krásném obalu? Možná se pro někoho z vás stane Tessin příklad motivací k tomu, abyste se svým vzhledem či kondicí něco udělali. K tomu vám bezpochyby pomohou i odborníci z našeho Fitcultu, kteří za dobu svého působení získali množství vynikajících referencí.

Domů
Sdílet
Diskuse